Nu we weer op vakantie mogen is uiteraard de vraag naar hotels enorm toegenomen. Of je nu in Nederland of in het buitenland op vakantie gaat, je zult altijd een plek nodig hebben om te overnachten. De kans is dan ook redelijk groot dat je binnen nu en enkele maanden een hotel moet boeken. Omdat deze kans zo groot is, geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen vinden van het juiste hotel voor jouw vakantie!

Locatie hotel

Wanneer je op zoek gaat naar een hotel, dan zoek je over het algemeen op hotels in een bepaalde regio. Je doet er goed aan om voordat je op vakantie gaat de activiteiten die je in de regio wilt doen in kaart te brengen. Zo kun je op zoek naar een hotel dat het beste gepositioneerd ligt rondom de activiteiten die je wilt uitvoeren. Dit kan je onderaan de streep ontzettend veel tijd schelen! Probeer daarom niet alleen te kijken hoe het hotel gepositioneerd ligt ten opzichte van de binnenstad, maar ook ten opzichte van je geplande activiteiten!

Reviews

Je doet er altijd goed aan om de reviews van een hotel van tevoren te lezen. Ons advies hierin is met name dat je veel verschillende review websites dient te raadplegen. Hotels kunnen er namelijk nog al eens een handje van hebben om de reviews te manipuleren. De scores van de gemanipuleerde website zijn dan te zien op de website van het hotel. Probeer daarom juist de andere review platforms te bekijken. Het kan maar zo wezen dat je op de ene website leest dat er sublieme hotelbedden te vinden zijn en dat de andere site dit juist als minpunt ervaart. Na het vergelijken van de verschillende review websites heb je over het algemeen een zo volledig mogelijk beeld van het hotel!

Foto’s

Op foto’s van het hotel kun je vaak écht zien hoe het hotel er van binnen uitziet. We hebben het dan niet over de foto’s die het hotel zelf gepubliceerd heeft, maar meer over de foto’s die je op sociale media kunt vinden! Denk hierbij aan zoekopdrachten op media als Facebook, Twitter, Pinterest of bijvoorbeeld Reddit. Je kunt hier over het algemeen zien hoe het hotellinnen, het badlinnen en de hotelbedden er daadwerkelijk uitzien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *